follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Macarale » Inchirieri macarale » Judetul PRAHOVA
  home     Inchirieri macarale   Judetul PRAHOVA

Inchirieri macarale Prahova

Obtineti cel mai bun pret pentru inchirieri macarale completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
inchirieri macarale (Campina, PRAHOVA)
Firma autorizatab iscir pt reparati montare, demontare sisteme de ridicat cu sarcina pana la 200 tf si macarale turn. Utilaje pentru transport si ridicat greutati. Producator, subansamble si reparatii macarale poduri rulante. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0722 *** ***Click aici!
inchirieri macarale telescopice, inchirieri macarale (Ploiesti, PRAHOVA)
Firma infiintata in 1991 (intre primele din romania) stabila si de viitor, cu capital privat romanesc si toate conditiile de lucru si dezvoltare proprii (hale parcari scule si utilaje ), cu personal calificat, precum si zona de agrement (singurul lac din ploiesti, in curte proprie). nu dorim aprecieri proprii asupra activitatii desfasurate, dar o laudam deoarece n-am avut reclamatii sau accidente in 18..
0723 *** ***Click aici!
inchirieri macarale constructii, inchirieri macarale mobile, inchirieri macarale pe pneuri, inchirieri macarale prahova, inchirieri macarale, inchiriere macarale
Inchirieri automacarale si macarale pe pneuri si efectuam transport cu camion dotat cu macara. firma noastra se ocupa cu inchirierea automacaralelor de 30t deschidere brat 44m,18t deschidere brat 20m, 12,5t deschidere brat 11,5m. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0724 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie